Gun jij een mantelzorger een rustige vakantie? Alvast bedankt!

2 maart 2018

Wij zijn op zoek naar een man of vrouw die graag een mantelzorger een rustige vakantie geeft. De mantelzorger gaat momenteel niet met een gerust hart op vakantie omdat, ze haar man thuis niet met een fijn gevoel kan achterlaten. Deze verzorgde man uit Brummen heeft beginnende geheugenproblemen maar, als je meneer goed kent dan heeft hij je veel te vertellen. 

Het is de bedoeling om voor de vakantie, welke in april gepland staat, een paar keer contact te hebben. Jullie leren elkaar dan alvast een beetje kennen en zo ziet de mantelzorger dat ze met een goed gevoel op vakantie kan gaan. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke en korte vrijwilligersfunctie. Eventueel kan in de toekomst vaker gevraagd worden om meneer gezelschap te houden. 

Deze mantelzorger is echt toe aan een vakantie, ben jij de vrijwilliger die dit mogelijk maakt? Neem dan contact op met de coördinator Vrijwilligers Knooppunt Mantelzorg Leonie Olthof-Verkerk. Zij is bereikbaar via mailadres mantelzorg.brummen@humanitas.nl en telefoonnummer (06) 12 16 46 72.


Scroll naar boven