Knooppunt Mantelzorg zoekt gezellige dame

24 januari 2018

Wil jij er af en toe op uit gaan met iemand in een rolstoel? En zo een mantelzorger en zijn vrouw een ontspannen middag bezorgen? Dan is het Knooppunt Mantelzorg op zoek naar jou!

Samen eropuit

Een mantelzorger in Brummen zoekt voor zijn vrouw (61 jaar) een gezellige dame die het leuk vindt om er op uit te gaan met de rolstoel. Bijvoorbeeld om een boodschap te doen, rond te neuzen in winkels of een kop koffie te drinken in Brummen. Mevrouw is gebonden aan een rolstoel. Via een tillift kan ze in een andere stoel worden geholpen. Misschien weet jij al hoe zo'n transfer werkt of wil je het wel leren. Maar ook als je dit een stap te ver vindt, komen we graag met je in contact. We bekijken dan hoe we hier een mouw aan kunnen passen. Zodat deze mevrouw lekker naar buiten kan. Het liefst iedere week, maar alles is bespreekbaar.

Kennismaken?

Mevrouw houdt van gezellig kletsen en zoekt dan vooral naar een klik met iemand. Wil je graag kennis maken met haar? En op die manier van grote waarde zijn voor dit gezin? Neem gerust contact op met Leonie Olthof-Verkerk, coördinator vrijwilligers Knooppunt Mantelzorg: mantelzorg.brummen@humanitas.nl of telefoonnummer 06-12164672.


Scroll naar boven